Aanmeldingsinformatie workshops

Om de samenwerking zo prettig en duidelijk mogelijk te laten verlopen wil ik je graag informeren over mijn werkwijze. Op deze manier weet je waar je aan toe bent en wat we van elkaar kunnen verwachten.

Inschrijving en betaling
  • Je meldt je aan via e-mail, telefonisch, of via het contactformulier. Telefonisch kan alleen op woensdag, vrijdag en zaterdag.
  • Na aanmelding neem ik telefonisch of via e-mail contact met je op. We nemen je persoonsgegevens door, jouw reden voor deelname, eventuele vragen en praktische informatie over de workshop. We besluiten samen of je gaat deelnemen.
  • Ik schrijf je in op de deelnemerslijst en deel je in in een groep of dag van jouw voorkeur.
  • Na de kennismaking (telefonisch of per e-mail) stuur ik de factuur inclusief workshopdata, groepsnummer en betalingstermijn per email. Let op: als de kennismaking kort voor de start van de workshop valt kan dit om een korte betalingstermijn gaan. Zie voor de betalingsvoorwaarden de algemene voorwaarden elders op deze site.
    Het verschuldigde bedrag maak je voor aanvang van de eerste bijeenkomst over op naam van De Dagelijkse Praktijk, rekeningnummer: NL46 SNSB 0938 1439 48, o.v.v. naam en groepsnummer.
Afmelding
  • Meld je tijdig af als je ziek of onverhoopt verhinderd bent. Stuur mij een e-mail of bel op woensdag, vrijdag of zaterdag. De mogelijkheden om deel te nemen in een andere groep zijn beperkt maar ik zal altijd met je kijken naar de mogelijkheden.
  • Zie voor overige informatie over aan- en afmelding de algemene voorwaarden elders op deze site.