Praktische info

praktijklocatie
woensdag en vrijdagmorgen:
Middelstegracht 131, 2312 TV Leiden in Therapeutische Centrum Leiden.
woensdag:  gehele dag  (tussen 8.30 -17.00)
vrijdag:        elke ochtend (8.15-12.30)
De praktijkruimte bevindt zich op de begane grond.

huisbezoek
Op woensdag en vrijdagmiddag is behandeling aan huis mogelijk in Teylingen, Oegstgeest en Leiden en omstreken in overleg.

soorten afspraken
Naast praktijkafspraken en huisbezoeken is het vaak mogelijk om een telefonisch consult of een beeldbelconsult af te spreken op donderdag.
Voor het eerste gesprek gaat de voorkeur uit naar een afspraak ‘face to face’.

aanmelding
U kunt zich aanmelden per email of telefonisc. U ontvangt na aanmelding een mail per Zivver om beveiligd persoonsgegevens over te dragen.
U ontvangt zo snel als mogelijk een reactie. De Dagelijkse Praktijk is alleen geopend op woensdag en vrijdag.

parkeergelegenheid en bereikbaarheid
De praktijklocatie Middelstegracht ligt tegenover de rij-ingang van parkeergarage Haarlemmerstraat/ Albert Heijn. Betaald parkeren.
De praktijk is op loopafstand van de bushaltes op de Hooigracht, Oosterkerkstraat en Korevaarstraat.  Fietsenrekken voor de deur.

communicatie
De Dagelijkse Praktijk is het best te bereiken via email of whatsapp. Telefonische bereikbaarheid is alleen op woensdag en vrijdag  indien er geen behandeling gaande is.

afspraken afzeggen
Afspraken die niet 24 uur van te voren zijn afgezegd worden in rekening gebracht. Deze kosten zijn niet te declareren bij de zorgverzekeraar.
Bij het annuleren van een afspraak kan overwogen worden om de afspraak om te zetten naar een telefonisch consult of een beeldbelconsult.

klachten
De Dagelijkse Praktijk staat voor open en eerlijke zorg. Heeft u een klacht over de geleverde ergotherapeutische behandeling, ga dan het gesprek met de behandelaar aan. Is dit geen geschikte oplossing dan kunt u gebruik maken van de klachtenprocedure van http://www.klachtenloketparamedici.nl De Dagelijkse Praktijk is aangesloten bij dit loket.

algemene voorwaarden en betalingsvoorwaarden)
De algemene voorwaarden en betalingsvoorwaarden kunt u nalezen in de bijlage op de pagina Downloads. Let op dat u de goede voorwaarden bekijkt. Er zijn twee versies op deze site (slaaptraining en ergotherapie).