Praktische info

Locatie van de behandeling

De behandeling kan op woensdag (afwisselend om de week de ochtend of de middag) of op vrijdagmorgen plaats vinden in de praktijk in Leiden.  Op woensdag en vrijdag is ook behandeling aan huis mogelijk in Teylingen, Oegstgeest, Leiden en omstreken in overleg.

Soorten afspraken


Naast praktijkafspraken en huisbezoeken is het vaak mogelijk om een telefonisch consult of een beeldbelconsult af te spreken. Voor het eerste gesprek gaat de voorkeur uit naar een afspraak ‘face to face’.

Communicatie

De Dagelijkse Praktijk is het best te bereiken via email of whatsapp. Telefonische bereikbaarheid is alleen op woensdag en vrijdag  indien er geen behandeling gaande is.

Afspraken afzeggen

Afspraken die niet 24 uur van te voren zijn afgezegd worden in rekening gebracht. Bij het annuleren van een afspraak kan overwogen worden om de afspraak om te zetten naar een telefonisch consult of een beeldbelconsult.

Klachten

De Dagelijkse Praktijk staat voor open en eerlijke zorg. Heeft u een klacht over de geleverde ergotherapeutische behandeling, ga dan het gesprek met de behandelaar aan. Is dit geen geschikte oplossing dan kunt u gebruik maken van de klachtenprocedure van http://www.klachtenloketparamedici.nl De Dagelijkse Praktijk is aangesloten bij dit loket.

Algemene voorwaarden en betalingsvoorwaarden

De algemene voorwaarden en betalingsvoorwaarden kunt u nalezen in de bijlage op de pagina Downloads. Let op dat u de goede voorwaarden bekijkt. Er zijn twee versies op deze site (slaaptraining en ergotherapie).