informatie

cursus mini activiteiten aanpak

In onze strijd om alle ballen in de lucht te houden en overeind te blijven bij tegenslag, schrappen we vaak als eerste de uitvoer van onze energiegevers. De aandacht gaat naar de belangrijke anderen in ons leven of dat wat echt ‘moet’ gebeuren. Schrappen van energiegevers is echter te vergelijken met het voorbij rijden van het tankstation terwijl de benzinemeter in het rood staat omdat het ‘echt even niet uitkomt nu’. Deze thematiek is dagelijks gespreksonderwerp in mijn praktijk. Om nog meer tools in handen te krijgen volg ik op 3 december 2020 de cursus Mini Activiteiten Aanpak van Ergotherapie Nederland.
De mini activiteiten aanpak is een eenvoudige, vriendelijke en waardegerichte ergotherapie-methode waarbij de uitvoer van kleine, haalbare activiteiten centraal staat die meer energie opleveren dan dat ze kosten. Met als doel meer energie, veerkracht en zingeving te ervaren. Ik kijk uit naar de inspiratie!