informatie

Inspirerende studiedag vermoeidheid!

Afgelopen vrijdag 10 november bezocht ik de ergotherapie-studiedag ‘vermoeidheid, energie en lifebalance’ op de HAN in Nijmegen. Niet verwacht dat ik daar met energie vandaan zou komen! Met dank aan alle sprekers, maar bovenal mijn inspirator Merel van Uden die me sinds mijn opleiding elke keer weer tot voorbeeld is voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en een bevlogen keynote en workshop gaf over oplossingsgericht werken. En Tanya Packer, de Canadese ergotherapeut/onderzoeker/auteur die even bevlogen haar kennis en kunde deelde over ‘managing fatigue’, de uitdaging om niet de moeheid te regisseren, maar de energie en het opdoen van nieuwe energie!

Energie-management, bij uitstek op z’n plek in de ergotherapie, krijgt bij De Dagelijkse Praktijk de volle aandacht. Keuzes maken, balans aanbrengen en aandacht voor energiegevers en waardevolle ervaringen is de kern van herstel.