cursusdatainformatie

Workshop Rust & Slaap

Gun je jezelf een rustmomentje? Wil je wat vaker pauze nemen maar lukt dat niet zo goed? Is je energie vaak op terwijl er nog een stuk van de dag over is? Of slaap je gewoon belabberd en rust je onvoldoende uit?

Dan ben je op je plek in de workshops Rust & Slaap die starten aankomende april.

-woensdag 5 en 12 april (15.30-17.30) of

– vrijdag 7 en 14 april (19.30-21.30)

Locatie De Verdieping in Voorhout.

In de workshops leer je op een prettige en haalbare manier pauze houden en krijg je achtergrond-informatie over het belang van pauzeren en energieverdeling. Je maakt kennis met de methode sounder sleep voor de omgang met slaapproblemen en oefent daarbij met zittende en liggende ontspanningsoefeningen. De oefeningen zijn makkelijk, fijn en rustgevend.

Combineer het nuttige met het aangename en investeer op een aangename manier in je eigen welzijn!

Wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact op of meld je aan via het contactformulier (tabblad ‘contact’).

advertentie buijzepers 17-3-17